82595 pasodintų medelių
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Daugiau informacijos
  • STATYBŲ PARODA ESTIJOJE DALYVAUJANT „ICYNENE“ PLATINTOJUI

    STATYBŲ PARODA ESTIJOJE DALYVAUJANT „ICYNENE“ PLATINTOJUI

    Spalio 15–17 dienomis, rytinėje Estijos dalyje esančiame Tartu mieste, įvyko paroda „Ehitus ja sisustus“ (išvertus: „Statyba ir montavimas“). Tarp daugelio pasaulyje žinomų prekių ženklų neapsieita ir be įmonės „Icynene“ atstovo dalyvavimo. Įmonė „AisiDžeTech“ (Icy Ge Tech), vadovaujama direktoriaus Kalev Soeson, pristatė visus apšiltinimo putų poliuretanu atviromis poromis privalumus.

    Įmonės stendas pritraukė daugybę lankytojų, kuriuos domino statybų sprendimai, susiję su tokiais klausimais, kaip stogo, sienų ir grindų apšiltinimas. Buvo pristatyti įmonės „Icynene“ gaminių palyginimai su klasikinėmis šilumos izoliacijos medžiagomis.

    Svarbia mūsų platintojų misijos dalimi yra pateikti visą reikiamą informaciją apie energijos taupymą su statybomis susijusiems žmonėms Tai suteikia didelę naudą tiek namo savininkui (gyvenimo komforto ir lėšų šildymui sutaupymo forma), tiek ir mus supančiai aplinkai. Įmonė „Icynene“ dar kartą įrodė savo pasaulinį lygį ir nepralenkiamą šilumą izoliuojančių medžiagų kokybę.

    est2 est3

     

Icynene Lietuva