82595 pasodintų medelių
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Daugiau informacijos
  • SPRENDIMAI ŽEMĖS ŪKIO, EKOLOGINIŲ ŪKIŲ IR VYNDARYSTĖS ŪKIŲ PASTATŲ KONSTRUKCIJOMS

    SPRENDIMAI ŽEMĖS ŪKIO, EKOLOGINIŲ ŪKIŲ IR VYNDARYSTĖS ŪKIŲ PASTATŲ KONSTRUKCIJOMS

    agri1 agri2 ILGALAIKĖS INVESTICIJOS

    Nesvarbu, kokia yra Jūsų verslo rūšis, ar tai būtų žemės ūkis, ekologinis ūkininkavimas ar vyndarystė, tinkamas šilumos izoliavimas yra investavimas į apsaugą, komfortą ir saugumą.

    Purškiamų izoliuojančių putų „Icynene H2Foam“, susidarančių reaguojant su vandeniu, asortimentas gali padėti Jums apsaugoti naminius gyvulius, turtą bei įrangą, o Jūs tuo metu galite susikoncentruoti ties verslo klausimų sprendimu.

    Nerizikuokite naminių gyvulių netekti dėl ligų ir neleiskite sau gaminti produkciją, kuri būtų sugadinta dėl netinkamai izoliuotų pastatų.

    Investuokite į protingus, ekologiškai saugius izoliacinių medžiagų gaminius su užtikrinta ilgalaike investicijų grąža.

    agri3

    KODĖL VERTA RINKTIS „ICYNENE“?

    Ekologiškai saugių „Icynene H2Foam“ mišinių sudėtyje nėra pavojingų ozono sluoksnį ardančių dujų, formaldehidų bei lakiųjų organinių junginių (LOJ). Dar daugiau, purškiamųjų „Icynene H2Foam“ putų produktai puikiai tinka naudoti fermoms, tvartams gyvuliams auginti, vyno gamybos pastatams.

    Purškiamųjų „Icynene“ putų izoliacija nėra maistas vabzdžiams, graužikams ir kitiems kenkėjams.

    Neatsižvelgiant į Jūsų poreikius, tai yra saugūs sveikatai bei aplinkai gaminiai izoliavimui putomis. Putos atviromis poromis išlieka elastingomis, turi puikias garso savybes, neleidžia patekti orui ir išleidžia drėgmę į išorę. Putos uždaromis poromis pasižymi standumu ir neleidžia patekti į vidų drėgmei bei blokuoja oro infiltravimąsi. Izoliavimas purškiamomis putomis gali puikiai pasitarnauti Jums įvairiais būdais, pavyzdžiui:

    • užtikrins pastovų sandarumą nuo oro infiltravimosi, dėl to patalpų naudotojams padidės komfortas ir tuo pačiu sumažės išlaidos šildymui bei vėsinimui;
    • palaikys pastovią idealią vidinę temperatūrą ir apsaugos nuo oro nutekėjimo bei produkcijos sugadinimo rizikos;
    • putos atviromis poromis sumažins triukšmą iš išorės, iš jų – triukšmą nuo stipraus vėjo ar lietaus, kurie lengvai gali išgąsdinti naminius gyvulius;
    • ar Jūs angarus naudojate traktoriams, automobilinėms priekaboms bei kitam transportui laikyti žiemą, ar grūdams, naminiams gyvuliams ar paukščiams laikyti, purškiamų „Icynene H2Foam“ putų naudojimas užtikrins mažai išlaidų reikalaujantį ir puikų Jūsų turto apsaugojimą. Tai taip pat liečia ir pastatus su rūsiais vynui laikyti.

    agri4

    Tinkamos izoliacijos purškiamomis putomis parinkimas

    Izoliavimas purškiamomis žemo ir vidutinio tankio „Icynene“ putomis, kurios susidaro vien tik dėl reakcijos su vandeniu, turi pasižymi geresnėmis savybėmis, palyginti su įprastomis putomis:

    • pasižymi izoliacinėmis ir oro izoliavimo savybėmis, išliekančiomis visą konstrukcijos tarnavimo laiką;
    • nepažeidžia metalų, elektros instaliacijos, vamzdynų ir kitų pastatų elementų;
    • kvalifikuotas ir licenciją turintis rangovas ant plačių metalinių konstrukcijų putas užpurkš per vieną dieną;
    • ypatingai efektyvi energijos taupymo atžvilgiu, užtikrina iki 50 proc. sutaupymą šildymui ir kondicionavimui;
    • užtikrina geriausią apsaugą nuo alergenų ir teršiančių medžiagų bei pagerina oro kokybę, taip padėdama apsaugoti Jūsų produkciją, naminius gyvulius ar vynus.

    IZOLIACIJOS IŠ PURŠKIAMŲ PUTŲ ĮRENGIMAS ŽEMĖS ŪKIO, BIO–AGRARINĖS BEI VYNDARYSTĖS PASKIRTIES PASTATUOSE

    Pastatų izoliavimas purškiamomis „Icynene“ putomis leis Jums įrangos techninę priežiūrą komfortiškomis sąlygomis vykdyti ištisus metus be pernelyg didelių išlaidų šildymui.

     

    Užpurškiamos „Icynene“ putos gerokai sumažina kondensato susidarymą ir su drėgme susijusias problemas naminių gyvulių tvartuose, apsaugo juos nuo nepalankių oro sąlygų ir užtikrina pastovų komfortą. Palaikykite pastovią temperatūrą paukštidėse – taip sumažinsite su temperatūros svyravimais susijusių ir tarp gyvūnų plintančių ligų riziką.

    Naudodami purškiamas putas šilumos izoliacijai, sukurkite vyno rūsiuose idealias temperatūras vynui laikyti, kad apsaugotumėte savo kasmetį derlių ir statines, kuriose brandinamas Jūsų vynas. Dar daugiau, ištisinė oro užtvara neleis teršalams ir pašalinėms dalelėms daryti įtaką Jūsų produkcijos kokybei.

    Pasidomėkite pas vietinį įmonės „Icynene“ rangovą, kokia produkcija tiks labiausiai būtent Jums.

Icynene Lietuva